Heeej!

Nu sitter jag här på djurö och kom precis hem från en båttur med mina kusiner och farfar :D hinner inte skriva så mycke just nu för jag och mamma ska till ICA och handla middag (förhoppningsvis en lite glass också! :D) 

Saknar alla vänner sjukt mycke men på ons ska jag och Julia på ecilipse,, längtar sååååå
<33333
                                

Hajhaj <3

I var jag hos Julia :D där hade vi kul och så bakade vi chokladkaka :D Den blev jätte gooood ;)  Sedan var jag tvungen att städa -.- för mamma skulle ta hem hennes kompis hit. Så då blev jag uppe till 00.00 och då skickade jag ett sms till Julia för hon fyller år idag XD I mårse kom mammas kompis Anna som hade ett jätte sööwt barn som hetter Lycke (stvning), hon var typ 5 mån, naawwww <3 :) Sedan har jag spelat Wii med Alex i typ 1000 år, känndes det som XD Snart ska jag äta midda typ kyckling........

Juste jag har en biljett kvar till TWILIGHT FAN EVENT som äe den 21/6 om någon vill henga meee :DDet äe  Jag, Julia, Filippa, Lina och Linas två kompisar ska gå dit :) <3 :)))))))))



                                                                       


Sommarlov :D

Hejhej, nu äe det sommarlov :D det ska bli såå skönt att få sova x) Men iaf, jag har typ nt bloggat något  alls *suck* men ska försöka att göra det mer nu på sommarn men vi får se hur det blir med det :S Nu sitter jag hemma och kollar på tv och ska snart ska jag och mamma göra rabarberpaj ;D mmm... Vi skulle igentligen åkt till djurö den här helgen men pappa skulle jobba :( Så igår var jag, Alex och mamma där på pappas jobb och kollade på "visningen" men det var ju ändå ganska dåligt väder som tur va.

I onsdags målade jag mina naglar och satte på diamanter för att vara lite fin innför skolavslutningen :D Och resultatet blev:

Haha, tummen kom nt me :'( 



                                                                                                           

                                                                                                              


RSS 2.0