Julafton i mårrn!!

I mårrn är det JULAFTON det ska bli hjätte kul. Jag vet inte vad jag ska få i julklapp eftersom jag inte har tjuvkollat på dom. Så nu är det extra spännande! Hoppas att jag får det jag önskat mig. I alla fall dom tre sakerna jag önskat mig mest (wii, datorskrivare och 3 & 4 twilight böckerna). Annars är det risk för att jag inte blir så glad.
Jag har köppt julklappar till hela familjen för sammanlagt ca400-450 kr (ca: 100kr mamma, 100kr pappa, 100 kr lillebror, 80kr mormor och födelsedagspressent till lillebror 21 dec) 80kr = 400-450kr) .
Vi ska fyra/fira julafton med mormor och morfar, juldagen ska vi vara hemma hos min morbror och mina kusiner, dagen efter det ska vi åka till farmor och farfar och mina andra kusiner. Det ska bli kul!!!!!!!!!!!

Det är kul att det är en "riktig" vit jul!! (mycket snö)!!!

// Josefine


ÅÅÅ............

Jag hade precis skrivit klart mitt inlägg när allting raderades!!!!!

Jag pallar inte skriva det igen. Men här kommer en pytte del av det:

Kul med snö!!!

// Arg på Datorn Jossan!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förlåt!

Förlåt för att jag inte har skrivit något men det har varit ganska mycket i skolan förra veckan eftersom det var sissta veckan.

I lördags var jag på ginatricot och fick den här i för julklapp:



I mårrgån ska jag och Jullis till Täby och köpa julklappar.!! Det ska bli kul.

Tisdag...

I lördags såg jag NEW MOON men Jullis. Den var jätte bra. Jag håller på med den andra boken, alltså new moon men så klart på svenska. Men jag undra på vad Bella svarar på Edwards fråga... Men det står i andra boken.

Jag har piffat till min busskorts hållare men min new moon biljet och några bilder. Kolla här:



I dag hade vi science redovisningar, betyget blev ju sådär... jag hade ju facktist skrivit så mycket som jag kunde skriva.

Jag har inte handlat en enda julklapp, jag har lite paik nu!!!! Men jag vet ungeför vad jag ska köpa. Det enda felet är att jag inte har några penar, jag har typ bara 250kr. Det kommer nog inte räcka så bra, jag kanske måste låna lite pengar av mamma eller pappa. Jag ska köpa julklapper till: mamma ca:100kr, pappa ca:100kr, lillebror ca 100kr, Julis ca 100 kr, mormor ca 100kr och en födelsedagspresent till lillebror ca 100kr. Det blir ca 500-600kr.

Nu sitter jag och kollar på tv.

Det ska bli skönt med jullov om en vecka och lite mer. Jippi!!!!


GOD JUL!!!


New Moon i mårrn...

Jippi! Jag ska gå och se new moon i mårrn. Det ska bli skit kul! Jippi!



Men jag måste hinna läsa ut 1an men jag har sett ettan men new moon är ju tvåan men jag hinner ju inte läsa ut tvåan nu. 

Nu sitte jag och kollar på tv men jag ska snart börja läsa min älskade bok.

Hej då!!


Hejsan!

Asså jag har inte skrivit på hundra år, men jag har hafft janska mycket att göra. Jag har ganska mycket prov.

Jag skre min önskelista för några dagar sedan, det e välldigt mycket och dyra saker...hehe... Jag kommer nog inte fåå allt precis.

I mårrn ska jag kolla på idol!! Jag tycker att Kalle eller Calle om man stavar det så, jag vet inte, men jag tycker i allafal att han ska åka ut.

Snart måste jag handla julklappar!!

Jag ska kanske se New Moon i mårrn!! Jipppi!! Men jag håller fortfarande på med den första boken, men jag får vell läsa som en galning...

RSS 2.0